BYLA JSEM V SAMA DOMA!

17. 5. 2023 jsem byla pozvána do živého vysílání České televize pořadu SAMA DOMA. Tento pořad považuji už za legendární a tak mě pozvání nesmírně potěšilo a jsem za něj moc vděčná. 

Byl to můj první výstup v televizi a tak poté co odpadl stres s tím, kdo tak narychlo pohlídá našeho chlapečka (opravdu díky Bohu za naše babičky), nastoupila nervozita z toho, co mě čeká. Ve studiu člověk má být v předstihu, aby se mohl nechat nalíčit, učesat a aby se vše připravilo. Očekávala jsem asi daleko větší "šrumec", proto mě velmi příjemně překvapilo jak klidná a pohodová atmosféra na place panovala. Pořad se natáčí už nějaký ten pátek, letos oslaví myslím již 25 let, takže jsou všichni už sehraní a vše běželo hladce. Přesto je vidět, že celý tým to pořád baví a upřímně zajímá. Samotní členové týmu - zvukařky, architektka, kameramani, moderátorky aj. - se skutečně zajímali o to, koho si pozvali a v zákulisí jsme se bavili o všem možném okolo šperků. Navíc tím dokáží člověka skvěle uvolnit a naladit, takže má nervozita se snížila alespoň o polovinu před samotným výstupem.

Navíc když jsem viděla hosty a probíraná témata, která jsou životně důležitá z oblasti medicíny apod., tak mi to jen připomnělo, že dělám něco krásného a příjemného, ale naštěstí na mě nezávisí životy a je to hlavně potěšením pro mě a zákazníky. Tedy není potřeba se brát příliš vážně... :) Nakonec si to ta malá extrovertní část mě moc užila a ještě vtipkuji, že jsem připravená klidně na delší moment slávy!

Zde si můžete pustit celý můj vstup v Sama Doma.

 Moc děkuji za pozvání a těším se třeba zase někdy příště!

Leave a comment